>No more nuffnang; tolong jangan pujuk kalau tak bagi aku IPAD

>

Nada macam kecewa. Memang aku kecewa.Aku letak punya la lama. Haram satu sen pun tak ada bagi aku upah. Senang senang je dapat tampal iklan free kat blog aku ni. Hahahaha.(ketawa utk menunjkkn kononnya aku strong)

Fikir fikir balik napa dulu masa tak ada nuffnang aku boleh je buat blog. Kenapa zaman sekarang ni mesti nak letak?.Jadinya daripada aku serabut dan kecewa pasal nuffnang ni baik aku buang saja. Aku tetap akan tulis blog ni. Biar tak ada duit sesen pun. Lagi satu aku nak offer kat sapa sapa yang nak letak iklan free kat blog ni. Contohnya iklankan kucing hilang ke, kunci basikal anak hilang atau iklan jual emas zhulian MLM. Aku bagi free. Kepada Nuffnang kalau nak pujuk aku sori, tapi kalau korang sudi bagi aku IPAD 3G 64GB dengan segera aku akan tarik balik keputusan ini..lalala.

6 responses to “>No more nuffnang; tolong jangan pujuk kalau tak bagi aku IPAD

  1. >aku ingat ada ala komen dari wakil nuffang yang mintak aku tarik balik hasrat aku ni..tak ada pun…hahahaa( orang yang baca blog aku ni harap2 faham entri ni cuma humor..aku tau pasal blog ni tak popular dan tak ada yang klik ikla tu , tak ada la earning)..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s