>Hilangkan Tulisan pada header

>Dua pelajaran yang aku dapat hari ini ialah cara  buang tulisan pada header. Senang juga rupanya.Tak la susah mana pun. Ini salah satu cara. Ada cara lain di blog lain aku perhati tetapi tak berhasil kat blog aku ni. So sapa nak cuba silalah.

Ok Cara nak buat mcm ni:

DASHBOARD- PILIH BLOG-DESIGN-EDIT HTML

cari dulu Header h1 {  guna CTRL F

LETAK KOD INI DI HUJUNG,

visibility:hidden;

CONTOHNYA:

.Header h1 {
  font: $(header.font);
  color: $(header.text.color);
  text-shadow: $(header.shadow.offset.left) $(header.shadow.offset.top) $(header.shadow.spread) rgba(0, 0, 0, .2);visibility:hidden;


ok dah siap. 


post di atas aku baru tukar, Dulu tak ada kena mengena langsung. Bila aku search kerana nak hilangkan tulisan, artikel ni di atas sekali. Rasa bersalah pula. So aku edit dan betulkan sesuai dengan tajuknya tu. Kalau kalau ada yang terjumpa. Minta maaf banyak banyak. 

3 responses to “>Hilangkan Tulisan pada header

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s