>Tahun baru tugas baru

>

Tahun baru bakal menjelma beberapa hari lagi. Alhamdulillah aku masih berkhidmat di sekolah ini untuk tahun yang kedua selepas balik dari Sarawak.
Tahun hadapan tugas baru menanti. Aku telah di lantik sebagai guru data setelah guru data sebelum ini  berpindah. Jawatan yang menarik kerana selepas ini aku akan banyak bermain dengan laptop untuk update data data sekolah dan menjaga web sekolah.  Selain aku akan sentiasa mengemaskini peristiwa yang berlaku di sekolah..amat sesuai la dengan kecenderungan aku berblog ni..hehehe.
Masa mengajar pun di kurangkan kepada 14 waktu (26-30  wktu guru biasa) sahaja seminggu berbanding sepatutnya 12 jika guru data tapi aku tak kisah la. Azam aku tahun depan bekerja dengan lebih baik dan mencapai kecemerlangan untuk kepuasan diri sendiri. Ganjaran dan pangkat malas nak fikir sangat. Janji enjoy dengan kerja , lain lain tu tolak ke tepi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s