>Kord Gitar: Kembali Wings(Mus)

>

Hari ni rasa nak kongsikan kord lagu kembali wings. Masa ni, Mus 1st time menjadi penyanyi wings pada tahun 1996 menggantikan Mel yang keluar (mel ganti awie sebelum tu).  
Lagu yang best tapi sayang tak popular kerana  lagu biru mata hitamku membayangi kemerduan lagu ini. Sesiapa yang ada kaset biru mata hitamku wings (zamn dulu2) lagu ini berada di track pertama side B. Hehehe.
      Fm                   Bbm                                 Fm
Kenangan hidupmu masa silam kau tinggalkan
D#                     G#                     C                    
Tidak ku peduli yang kau lalui …wo.. wo…  wo
Fm                D#                G#         C
Pengorbanan ku ini terserlah nyata
C#           D#                             G#                C
Perasaan ku ini, tak mungkin kau persenda
C#           D#                             G#                C         Bbm
Ku tak ingin lagi mengikut katamu kasihku
C                                        Fm
Hanya menambahkan luka yang tercalar
C#                                 D#
Kau  anggap diri ku ini
                          C
Hanya sisa sisa kehidupan
C#                D#
Bukan niatku ini untuk kembali padamu
                    Fm
Usah kau mengharapkan
Bbm                     Fm
Ku menyedari kau menyesali
Tingkah mu dulu
Bbm  
Kau ingin kembali
Fm      D#                                C
Pada diriku yang pernah kau luka…
Fm   C#                  D#
Usah kau mengharapkan
Fm   C#                  D#
Ku takkan kembali …
Solo guitar……………
C#                                 D#
Kau  anggap diri ku ini
                          C
Hanya sisa sisa kehidupan
C#                D#
Bukan niatku ini untuk kembali padamu
                    Fm
Usah kau mengharapkan
Bbm                     Fm
Ku menyedari kau menyesali
Tingkah mu dulu
Bbm  
Kau ingin kembali
Fm      D#                                C
Pada diriku yang pernah kau luka…
Fm   C#                  D#
Usah kau mengharapkan
Fm   C#                  D#
Ku takkan kembali …
# Tq qimie 22 sebab upload kan lagu ni ke youtube. Banyak lagu best dalam album ni tapi sayang masa tu, radio swasta tak banyak mcm skrg..RTM faham2 je la masa tu..banyak kuarkan lagu kumpulan pop rock jer..stings,scoin,scorr..byk la..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s