>Masuk Bloglarian la pulak!

>Ramai bebenor yang dah masuk bloglarian ni rupanya. Teringin gak nak try. Dulu masa buka mula mula dulu, nak tengok tengok dulu mcmana rupanya.Sekarang ni ramai orang bw kat situ je. So kalau tak masuk kita bw sorang sorang je la yer..Macam tu la perumpamaannya. Tak payah banyak cerita..aku join..

Ok nak masuk bloglarian ni ada syarat2nya.Syarat syaratnya seperti di bawah:
1. Letak banner bloglarian

    

2)  Lengkapkan Slogan “Saya suka berblogwalking kerana….” (tidak lebih 30 patah perkataan)

Saya suka berblogwalking untuk mendapatkan lebih ramai kwan kawan baru di dunia blog. Selain itu blogwalking selain menambah visitor ia juga secara langsung kita mendapat pengetahuan semasa tentang dunia blog dan berita isu semasa melalui pembacaan di blog blogger lain. Oleh itu blogwalking perlu di gunakan dengan sebaiknya untuk perkembangan blog kita.
3)  Follow  Bloglarian
      Saya dah follow

4)  Tag 3 orang atau lebih rakan
    1. Noi
    2.Azean
    3. Ayu

5)  sila beritahu rakan yang anda Tag melalui comment
    Ok,

6)  Tinggalkan link post anda di comment entry ini bersama NAMA BLOG ANDA
    OK..

2 responses to “>Masuk Bloglarian la pulak!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s