>Bantuan SEO Doctor

>

Peralatan DR SEO

Nak jumpa doktor untuk buat pemeriksaan kesihatan blog?. Saya cadangkan jumpa dengan doktor ni. Doktor ni doktor blog tapi namanya bukan dR Rozmey tetapi nama doktor tu DR SEO.
Doktor ini berkebolehan untuk merawat dan mencadangkan ubat yang perlu di ambil jika terdapat masaalah pada badan blog anda.
Doktor SEO juga bersedia datang ke rumah bila bila masa.Bayaran  juga percuma. Hanya rumah yang beratapkan mozila firefox sahaja yang doktor sudi singgah. Mana mana rumah beratapkan Chrome atau Explorer sori lah ye!.hehehe
Sambil check blog sendiri, doktor SEO juga boleh tolong tengokkan kesihatan blog kawan kawan lain jika di minta. Semuanya free.

Tak faham saya cakap apa ?. Oklah saya ada buka blog kawan2 ni, serius  lupa siapa. BTW ada satu perisian yang boleh di download secara percuma untuk melihat masaalah pada blog. Semua masaalah dari segi loading , index page dll semua boleh di tengok di situ untuk memperbaiki SEO blog kita.

Nama Software tu ialah DR SEO. Jika blog  ada masaalah dari segi loading contohnya, ia akan berwarna merah, jika kuning pula menunjukkan ia separa bermasaalah dan perlu di baiki lagi. Jika hijau pula tu maksudnya ok la. Cuma, ia hanya boleh di guna di mozila sahaja. Selepas di download  DR SEO ni ada di link bar bawah setiap kali membuka mozilla.

Untuk hubungi Dr SEO

One response to “>Bantuan SEO Doctor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s