>Blog aku Penat

>

Pic ni google punya ke blog ni punya?   siapa yang lebih
berhak mendapt kredit?, kalau ada jawapan
sila buat entri sendiri..lepas tu refer la kat blog aku ni
sbg sumber inspirasi…hahahaa

Penat atau malas atau apa yer?. Idea nak menulis tu ada tetapi rasa tak bertenaga untuk menaip walau satu entri.Taip satu patah dua berhenti , delete. Penat buat otak jadi beku. Beku seperti daging frozen.

Macamana blogger seperti Ben tu ye?..Tiap tiap 30-60 minit akan ada entri baru. Bertenaga betul la. Macam aku  ni rasa dah lenguh badan je nak menulis..Adakah aku dah terlalu banyak rehat?. Yelah cuti berminggu minggu.  Atau kepuasan menulis blog aku belum tercapai?..
____________________________________________________________________________________
Perkembangan Darwisy: Dia sekarang dah ada di rumah nenek dia di sekinchan . Opah di Besaot rindu rinduan..apa nak buat..terpaksa berkongsi kasih cucu dengan nenek di sini pula…
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s