>Ada blog bandar ada blog kampung?

>Ada blog bandar ada blog kampung? sangat kontroversi ni tajuknya,,

TUNGGU……BACA LAGI…..

fail gambar dari -anakeningau.com


Bukan maksudnya ada blog yg di hasilkan di kampung atau budak kampung yg buat atau blog bandar budak bandar yang buat. Jangan salah faham ye.


Maksudnya
,

Blog bandar hanya sesuai untuk di buka oleh mereka yang duduk di pekan atau bandar, kerana kelajuan internet di sana laju.Blog bandar ni, bila di bukak oleh orang2 yang ada broadband di kampung @ pedalaman sangat la lambat. Nak bagi komen atau nak baca pun lambat kluar.

Napa ye?. Agaknya sebab banyak sangat kot isi perut dalam blog tu?.Biasalah blog bandar, blog orang kaya.Mesti banyak makan kan?..heheheh.

Tapi kalau blog kampung ni plak sesuai di buka di mana mana sahaja kerana ia cepat dan ringan dan kurus.Sebab tu buka sekejap je dah kluar. .Pasal tak banyak sangat isi dalam tu kan?.

So kesian la kat kami para bloggers di kampung2 ni, yang nak ber bw ni.Awak dah kunjungi saya, serba salah saya tak datang balik,tapi internet slow sesangat di tambah lagi dengan ada plak blog yg sangat bandar tu?..lagi la seksa…

Saya pun tak tahu saya ni blog bandar atau blog kampung..harap2 blog kampung la…

**rasa nak sepak je broadband ni…tiga2 rangkaian slow sesangat kt kg ni…bila la negara nak maju…Kadar kelajuan pun slow….

9 responses to “>Ada blog bandar ada blog kampung?

  1. >hahaha..ntah la pensel…ada blog yang mudah je nak loading kat sini.ada plak berkali kali keluar masuk..tak bleh2 lagi.Nak bagi komen asik fail je..kalau aku terajang berukband aku ni.aku jugak yg nyesal..kalau kata semua blog lambat tak juga.Ada gak yg cepat..blog kau kira blog separa bandar separa kg laa.aku bukak ok je..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s