>Mari tengok peratus Gred Blog

>

Rupa rupanya bukan murid atau pelajar sahaja ada gred. Blog pun ada gred juga tau. Di  tapak ini  kita boleh tengok berapa jumlah peratus gred kita berdasarkan SEO dan populariti blog. Jadi berdasarkan gred ni kita boleh tau sejauhmana populariti blog kita dan juga sejauhmana SEO yang kita aplikasi kan itu berhasil.  Ada blog otai yang mencapai sehingga  gred 93%. Kiranya A la ni. tapi blog otai yang mana 1? aku takut nak cakap. Lagipun aku ni blogger baru. Mana boleh sebarangan nak tunjuk tunjuk blog orang lain.
OK APA APA PUN, ENTRI NI aku dapat  ilham dari  TEH RAMUAN . THANKS YE Teh kerana berkongsi INFO gred blog, Aku tolong sebar sebarkan saja. 
Nite..
MY BLOG JUST   ( B-) baru 6 bulan dipasaran…
MY BLOG :DUNIA CIKGU (3 tahun di pasaran) B+  je…Bila boleh A?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s