>Piala Suzuki: Malaysia kalah 1-4

>Pembetulan & Updated: Malaysia telah kalah 1-5. Terima kasih kepada Nazirul kerana pembetulan. Saya tengok sampai minit ke -88. Ingat dah tak ada gol lagi..

Malaysia telah di aibkan oleh Indonesia dalam Piala Suzuki sebentar tadi  dengan jaringan besar 1-4. Malaysia telah membuka jaringan awal melalui Norshahrul Idlan Talaha namun berjaya di samakan kemudian oleh Indonesia melalui jaringan gol sendiri pemain Malaysia. Separuh masa pertama Indonesia berjaya menambah satu gol lagi melalui Gonzales menjadikan 1-2.

Separuh masa kedua akibat dari kecuaian pemain pertahanan, 2 gol telah dapat di perolehi oleh Indonesia sementara percubaan Malaysia memecah benteng Indonesia melalui jalan buntu. Kesimpulannya, pertahanan Malaysia telah bermain teruk dan cuai. Satu lagi persoalan mengapa penjaga gol Che Fahmi tidak di turunkan? cedera ke?. Sarbinee Alawi nampak gugup la..tambah lagi pertahanan Malaysia yang teruk sangat malam ni.

Advertisements

2 Comments

  1. >tq hazirul…sori dgn info tu.Bro tgok sampai minit 88 kalau x salah. Rasa malas nak tgok lagi.Tak sangka ada gol lagi..Senasib Real Madrid la ni..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s