>Kord Lagu: Adrenalin Faizal Tahir

>


Ok hari ni aku nak share kord gitar dari Faizal Tahir. Harap harap enjoy.Kalau ada salah bagitau lah. Maklumla aku bukan terer main gitar pun. Tapi masa aku cari kord ni memang aku tak tune standard. 



Tak check pun standard ke tak. Balun jer. Mungkin flat 1 takuk dari standard. Cuma petik petik je. Dengar lagu ni best. 


Terus capai gitar dan carik. Ok tadi aku ada gak tengok blog lain yang posting kord ni.Tapi aku tak dapat nak tangkap.Depa lagi terer.Aku punya kord biasa biasa ajer, x ada running2. Ok…
1.


C#m 
Rangkap satu
E                    B         F#

Kata mula pendahuluanku

C#m                 E

Salam mula cara kita
B                  F#

Sejahtera semua


          C#m                     E
Jangan banyak jangan sikit
B                  F#

Sederhana cukup

C#m                     E
Cara aku cara kamu
B                  F#

Sama tak serupa
____________________________
2.




D                                        Em
Pandanganku hanya ke langit biru

                    D
Sabar menanti kelam berlalu pergi
Em                      A         D

Tampil matahari berlari laju
                       A

Ku terbang tinggi
         D                 A

Menuju ke bintang itu



__________________________
Ulang kord no 1: C#m E B F#
Siapa bilang siapa kata
Bulan itu jauh
Siapa sangka siapa tahu
Naik turun aku

___________________________
Ulang Kord No 2: D, Em,D,Em,A,D,A,D,A


Pandanganku hanya ke langit biru
Sabar menanti kelam berlalu pergi
Tampil matahari berlari laju
Ku terbang tinggi
Menuju ke bintang itu

____________________________
Am    Em     D
Kau juga aku bukan tak biasa
Am          Em                 D

Dah jatuh dan bangun semula
________________________
Am                            C
Semua tahu semua tipu
G                 D

Benar jadi palsu
Am                   C
Makin dekat makin mahu
           D

Adrenalin laju


_________________
A          D
Berlari laju
                A

Ku terbang tinggi

        D               A

Menuju ke bintang itu      2X



2 responses to “>Kord Lagu: Adrenalin Faizal Tahir

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s