>Apa yang penting dalam blog?

>1 Blog cantik dan penuh warna warni dan penuh renda renda , klawang2 tapi penulisannya tak penting sangat  kepada orang lain. Cuma just nak berkongsi tentang diri kepada orang lain. Ada yang suka ada juga orang yang malas nak tau hal orang lain.

2. Blog penuh dengan rakan rakan yang follow atau banyak follower yang kadang kadang tak semua baca pun entry terbaru kita.

3. Apa yang penting? Blog ramai pengunjung yang  masuk ke blog nya kerana keyword nya dan informasi sesuai dengan apa yang di cari atau mereka masuk ke blog kerana dia adalah follower Cuma nak follow supaya bila dia follow orang tu follow dia balik.

4. Mana yang anda pilih? Blog yang cantik dan berinformasi tetapi berat bila di bukak kerana banyak aplikasi di letak di dalam blog terutamanya oleh orang orang yang ada broadband di kampong dan pedalaman maklumla tak ada 3G. Ataupun  blog yang berinformasi jugak tetapi sangat simple tetapi ringan dan mudah di bukak.

So tepuk dada tanya selera. Macamana bentuk  blog pilihan anda. Apa yang paling penting bag kebanyakkan blogger ialah jumlah pelawatnya. Apa cara sekalipun. Bila ramai pelawat ,lagi tinggi ranking kita dan banyak la pendapatan iklan kalau yang beriklan. Mashyukla  seperti Redmummy tu.

Jangan ada yang tersalah tafsir dengan tulisan aku ni kalau ada yang terbaca ke blog ni. Memang ini ialah blog syok aku sendiri.

2 responses to “>Apa yang penting dalam blog?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s