Jalan-Jalan di K.Lumpur

Petang tadi pergi Pertama Compleks dengan Rahimi, beli barang nak pegi camping badan b’uniform isnin ni…si Rahimi beli beg camp,saja nak temankan dia,dan nak usher kamera digital yang murah2..last2 aku beli masa tu gak..x sabar dah nak memakainya…lagipun hp aku mana ada kamera.aku bukan orang berada dan anak yatim.huhu..Susah la kalau nak ambik gmbr peristiwa 2menarik…

>

 

Cantik tak?…gambar kotak jer..nak ambik gambar betul x ada kamera lain..harganya lepas tawar rm420,tambah 2gb +skrin protection=rm 460.mahal?,ntahlah,aku pegi survey tmpat lain pun lebih kurang harga mcm ni jer,malas nak pening2 aku beli jer..kalau aku pusing2 tak beli gak nanti,harap bakal wife aku faham la tabiat aku ni.

Kasut pun aku beli gak, murah jer RM 39,cap ayam jer.save budget beb!haha…oit bukan aku kedekut la! Syg duit cuma untuk kaki yang busuk tu jer…heheh.

Ni saat2 untuk menambh tenagabyk tenaga dah kluar masa pusing2 kat Pertama tu..heheh.meh2 jemput makan ambik sendiri kat kaunter

2 responses to “Jalan-Jalan di K.Lumpur

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s